Kamp Kandersteg 2012 dag 6

’s Ochtends werden we om 9 uur door de leiding gewekt. Ons werd verteld dat we een leuke bergtocht gingen lopen. Na het heerlijke ontbijt zette we onze uitrusting klaar voor de wandeling. Na een half uur rijden waren we op de plaats van bestemming. Vanuit die plaats begonnen we met een leuke bergtocht. Halverwege de tocht kregen we de keuze naar de hoogste berg van dat gebied of teruggaan naar de plaats waar we gestart waren en daar een dam gaan bouwen en fikkie stoken. De verkenners en padvindsters die de berg verder zijn opgegaan kregen halverwege de tocht last van wolken en mist en steile hoogtes. Na veel geklim waren we aangekomen bij de top. We waren allemaal trots dat we het hadden gehaald. Stephan liet zijn camera het dal in vallen. Hierover hebben wij een liedje geschreven. Het is op de wijs van ‘Daar boven op die berg’.

Daar boven op die berg (2x)

Daar staat een camera (2x)

Die viel naar beneden(2x)

Met stef erachterna(2x)

En van je hela hela hela holala HEJ(4x)

Nadat de  camera was gevallen zijn Stephan en Dennis nog op zoek gegaan naar de camera. We moesten toch uiteindelijk zeggen: “ Die zien we nooit meer terug’’. 

De verkenners en padvindsters die teruggingen hebben vuur gemaakt en een paar hebben een dam gemaakt. Nu gaan we genieten van een bord spinazie met aardappels en vissticks.

Geschreven door Martijn, Jordi, Daan, Matthijs en Rick (Panters).

Geplaatst in Padvindsters, Scouting A15 Algemeen, Verkenners

Reacties zijn gesloten.