Zwemmen met Scouting A15

Afgelopen zaterdag hebben we met elkaar gezwommen in “De Lockhorst”, je zou het een verlate nieuwjaarsduik kunnen noemen. Hiervoor moesten eerst de magen gevuld worden, dus hebben enkele moeders en leidings de hele middag pannenkoeken staan bakken onder leiding van Henk. Dat was erg gezellig en de pannenkoeken waren goed gelukt. Hoewel er veel over waren heeft iedereen er enorm van genoten. Het hele honk rook naar pannenkoek. Hierna was het zwemmen geblazen. Gelukkig was de glijbaan open, waar (bijna) iedereen dankbaar gebruik van gemaakt heeft (al dan niet met zijn allen tegelijk…). Enkele Bevers en Explo’s zijn deze avond overgevlogen. De Bevers moesten een parcours afleggen en de Explo’s kregen zwemvesten aan om vervolgens de stroomversnelling in tegengestelde richting af te leggen. De Explo’s werden natuurlijk gehinderd door de Stamleden, dit met blauwe plekken als gevolg.

Al met al dus een geslaagde middag en avond. Iedereen bedankt voor zijn/haar medewerking!

CIMG1153

CIMG1120 CIMG1130 CIMG1123