Zomerkamp Zwitserland dag 2 + 3 morgen

Onderstaande stukje is vandaag geschreven door de padvindsters met het logboek corvee.

2e dag

we hebben  vandaag een internationale sport middag gehad. Het was heel gezellig je kan voetballen en volleyball. Bouwdewijn en thijs hebben gewonnen met voetballen.
Niemand van scouting a15 heeft vollybal gespeelt. We moetsten allemaal voor ons yelf koken.We kregen allemaal een zak spagiti ,gehakt en tomatensaus. Het eten was erg geslaagt het was lekker. `s avonds hebben we met z`n allen bij het kampvuur gezeten. De chips was erg lekker. Na een tijdje kregen de jongens uitleg over de volgende dag. wij (de meiden) gingen douchen.Daarna gingen we gelijk naar onye tent.We waren niet druk en heel lief.Na een paar spastische  rugoefeningen van Nicole besloten we zoet te gaan slapen.

Woord van vandaag¦ spastische rugoefeningen.

3e dag.

Na een nachtje lekker geslapen te hebben ,werden de jongens wakker gemaakt met pannen .Onye tent was niet geluiddicht,dus wij werden ook wakker,maar wij mochten blijven ligeen,De jongnes moesten vroeg vertrekken om te gaan lopen: wij gingen ze uit lachen ¦) Een tijdje daarna moesten wij ons op gaan tutten &aankleden: We gingen o9ntbijten.Daarna wat corvee,en klaar gaan maken voor de stad .We gaan naar de stad Thun