Weten Zij Veel

Game show: “WETEN ZIJ VEEL “

Afgelopen donderdag 27 augustus 2009 zijn Alex van der Sloot, Rob Emmen, Peter van Tienhoven, Remco Stam, Albert Nederveen en Hans Emmen naar Amsterdam afgereisd voor de casting van onderstaande TV gameshow die uitgezonden gaat worden in Oktober van dit jaar.
We moesten allerlei papier invullen (waaronder een contract waarin we onze beschikbaarheid voor TV toezeggen), vragen of je persoonlijkheden, hobby’s etc etc etc.
Ook natuurlijk allerlei onzin vragen over wie is je favoriete band of acteur.

Uiteindelijk mochten we dan de castingruimte in. Voor de camera werden allerlei vragen gesteld (die ook al op papier gesteld waren maar goed. Na een 20 tal minuten mochten we gaan en zouden we binnen een paar dagen horen wie door mochten naar de shows.
Uiteindelijk mogen Rob, Remco en Hans door naar de shows die a.s. vrijdag 4 september en zondag 6 september opgenomen worden in Hilversum. Natuurlijk willen we wel een boel supporters hebben, dus willen we jullie vragen kaarten aan te vragen op onderstaande site, zodat wij ons gesteund voelen door onze achterban.

Alvast bedankt voor jullie aanmoedigingen
Hans, Rob en Remco

Weten zij veel
Opname bijwonen?
‘Weten Zij Veel’ is een nieuwe AVRO-gameshow die wordt gepresenteerd door Chantal Janzen en die vanaf 23 oktober te zien is op Nederland 3.

Weten Zij Veel
In het spel neemt één kandidaat het op tegen zes groepen, van makelaars tot hockeymeisjes, van varkensboeren tot vrouwelijke tandartsen, van corpsballen tot gothics.
Iedere groep bestaat uit zes deelnemers die hun uiterste best zullen doen om het over hen bestaande cliché van zich af te schudden.
Lukt het de kandidaat om alle groepen te elimineren of gaat de groep met het prijzengeld naar huis?

Opname bijwonen
Lijkt het je leuk om een opname bij te wonen en ben je ouder dan 18 jaar? Dan kun je je opgeven door onderstaand formulier in te vullen.
De opnamen vinden plaats op het Mediapark in Hilversum.

Geplaatst in Scouting A15 Algemeen

Reacties zijn gesloten.