Waterspektakel tijdens ouderdag Scouting A15

Meer dan 150 leden en hun ouders hebben zaterdag een kijkje genomen op de ouderdag van Scouting A15. De middag stond in het teken van de onderwaterwereld. Het samenzijn begon met het openen van het vernieuwde voorterrein door het loslaten van ballonnen. Het terrein is het afgelopen jaar grondig onder handen genomen met behulp van vele vrijwilligers, sponsors en hoveniers. Familie van B.P de Mik schonk deze middag een gelijknamig bankje. Dit ter nagedachtenis aan de afgelopen jaar overleden scout die veel voor Scouting A15 heeft betekend. Na de opening was iedereen vrij om deel te nemen aan verschillende activiteiten, zoals aqua-bubble, spongebobs knutselen, pijl- en boog-schieten en een waterparcours. Als afsluiting van de middag werd genoten van een uitgebreide maaltijd met onder andere krabburgers.

Bron: Kompas Hardinxveld-Giessendam woensdag 27 juni