Verkenners op kamp dag 1 en 2 (ochtend)

Bevers: Zaterdag 11 Juli 2015

We moesten verzamelen op het honk. Iedereen was nog slaperig. We openden en vertrokken. Het werd een lange reis, maar de reis verliep vlot. Om 5 uur s’middags kwamen we aan op het kampterrein. Eerst gingen we de tenten opzetten en het eten koken.

Bij het water was een touw waar iemand aan slingerde, maar belande in het water op iets scherps. Gelukkig was het niet ernstig en had de EHBO smurf het snel opgelost. .Daarna gingen we verzamelen en werden er dingen over het kamp uitgelegd. Wie, wat waar en het corvee bord, we hadden vandaag het logboek en nu zitten we inspiratieloos te schrijven….

Panters:

Zaterdag 12 Juli 2015

Andere dag, andere ploeg. Vandaag zijn wij dat. DE PANTERS

Na een heerlijke nacht geslapen te hebben, moesten we wel vroeg opstaan. Voor de gezamelijke opening op het kampterrein. Toen we hadden ontbeten vertrokken we richting het hoofdterrein om te openen. Toen we daar waren stonden er scouting groepen uit: Chili, Duitsland, Australie, Engeland, Nederland en uit Denemarken zelf.

Tijdens het Deens vlag hijsen moesten we een lied zingen, maar dat lukt niemand van ons omdat het moeilijk was om die woorden uit te spreken. Verder werden al de andere vlaggen gehesen en we moesten toen salueren. Nadat alle vlaggen en serieuze dingen klaar waren, gingen we ochtend gymnastieken. Dat deden we door middel van een dansje, het was leuk een keer iets anders!

Toen we weer terug waren gingen we met z’n alle corveen. En wat we straks gaan doen, is elke keer weer een verassing

IMG_0660 IMG_0662IMG_0661 IMG_0635