SOLDscOUT 2017

Zet de datum maar vast in uw agenda! Want na het succes van vorig jaar organiseert Scouting A15 dit jaar de tweede editie van SOLDscOUT op 1 juli 2017. Net als vorig jaar kunt u tijdens deze editie van SOLDscOUT weer struinen over de rommelmarkt en braderie op zoek naar leuke koopjes, deelnemen aan spectaculaire activiteiten en een kop thee/koffie met wat lekkers of een lunch nuttigen op het zonnige terras. Nieuw dit jaar is het rad van avontuur! Wij nodigen u, uw kind(eren) en iedereen in uw omgeving dan ook van harte uit om op 1 juli tussen 10.00 en 15.00 uur een bezoek te brengen aan dit geweldige evenement op het terrein van onze vereniging aan de Sliet in Hardinxveld. De opbrengst van deze dag is bedoeld voor het groepskamp dat in 2018 gepland staat.