SOLDscOUT 2018

Zaterdag 7 juli was de derde editie van de SOLDscOUT rommel- en activiteitenmarkt bij Scouting A15. Na de opening door Jelle den Butter, voorzitter van Scouting A15, was het om 10 uur dringen om onze markt te bezoeken. We kunnen terugkijken op een succesvolle dag met mooi weer, veel koopjes, leuke scoutingactiviteiten en optredens van Studio Danskunst. De opbrengst is hoger dan de vorige 2 edities, we maken de opbrengst na de zomer bekend via de website. Alle vrijwilligers, leiding, jeugdleden en ouders bedankt voor jullie enthousiaste inzet deze dag! Taarten- en cakebakkers bedankt voor het lekkers bij de koffie/thee. Zolders en schuren zijn weer opgeruimd, nu weer verzamelen voor de volgende editie van de SOLDscOUT markt.
Deze markt is mede mogelijk gemaakt door:
    Beauytysalon Ellen Sliedrecht
www.deleuksteluiers.nl