SOLD scOUT 2018 – 7 juli 2018 – U bent er toch ook bij?!

Zet de datum maar vast in uw agenda! Want Scouting A15 organiseert dit jaar de derde editie van SOLDscOUT op 7 juli 2018.

U kunt tijdens deze editie van SOLDscOUT weer struinen over de rommelmarkt en braderie op zoek naar leuke koopjes,

deelnemen aan spectaculaire activiteiten en een kop thee/koffie met wat lekkers of een lunch nuttigen op het zonnige terras.

Ook dit jaar is er een rad van avontuur!

Wij nodigen u, uw kind(eren) en iedereen in uw omgeving dan ook van harte uit om op 7  juli tussen 10.00 en 15.00 uur een bezoek te brengen aan dit geweldige evenement op het terrein van onze vereniging aan de Sliet in Hardinxveld.

Kraam huren? Er zijn nog enkele kramen beschikbaar om (zelfgemaakte) spullen te verkopen. Belangstelling? Neem contact op met soldscout@scoutinga15.nl