Scouting Fundays 2011

Een aantal explorers en stamleden van Scouting A15 waren dit weekend weer aanwezig bij de Scouting Fundays. Ieder jaar een gezellig weekend waarbij ongeveer 3000 Scouts een weekend lang Walibi Holland (en de nabij gelegen camping) onveilig maken. En dan twee dagen lang met allerlei attracties een aanval plegen op hun evenwichtsorganen. En dat was dit jaar allemaal niet anders.

Wél anders was het eerste NK tentbouwen, waarbij zo snel mogelijk een tent opgezet (en afgebroken, zo bleek later) moest worden. Na een aantal pogingen van Daniël & Jurgen (4e), Esat & Richard (3e) en Rick & Gert-Jan(??e) en wat woordenwisselingen met de niet-zo-rechtlijnige jury, waren het Jan Willem en Geert die namens onze groep de titel “Nederlands Kampioen Tentbouwen” en de prijs (een tent) mee naar huis namen!

Al met al opnieuw eentje voor de nog steeds groeiende lijst “geslaagde scoutingweekenden in 2011”. Volgend jaar weer!

Geplaatst in Explorers, Stam Afslag 26