Scouting A15 op de Braderie

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Nadat het al aangekondigd was in het Kompas vond in hardinxveld de braderie plaats.

Scouting A15 was aanwezig met een infostand en een door de verkenners,stam en explorers gebouwde hindernisbaan.

En er mag gezegd worden dat dit genoeg aandacht heeft getrokken om te laten zien dat wij als scouting aanwezig waren. Na een gezellige ochtend/middag met veel intresse van ouders en hun kinderen mocht natuurlijk ook het kijken van de wedstrijd Nederland – Japan niet ontbreken. Hiervoor hadden we een tv geregeld. (Met dank aan Cora en Erwin)

Wat betreft ons en de winkeliersverening (Welke wij bij deze willen bedanken) betreft was deze dag voor herhaling vatbaar.

Hieronder een impressie van de dag en de mogelijkheid om de A15 brochure te downloaden