Scouting A15 ontvangt de vrijwilligerspluim!

Afgelopen dinsdag mochten wij als Scouting A15 de vrijwilligerspluim in ontvangst nemen.

Onze nominatie hiervoor hadden wij te danken aan Matthijs Damsteeg welke als trotse verkenner een mooie brief schreef waarom de leiding van Scouting A15 deze pluim verdiende. (Foto’s volgen)

Hieronder het artikel dat gemeente Hardinxveld hierover publiceerde:

Op dinsdag 15 januari ontvingen mevrouw Martha Boeren-Bakelaar en Scouting A15 de Lokale Pluim uit handen van wethouder Kraaijeveld. De wethouder bedankte de vrijwilligers voor hun inzet: “Vrijwilligers zijn heel belangrijk voor onze gemeente”.

Scouting A15 ontving een pluim voor al het vrijwilligerswerk dat in deze organisatie wordt gedaan. Het enthousiasme in het vrijwilligerswerk dat deze organisatie laat zien samen met de kinderen en jongeren, waaronder de maatschappelijke betrokkenheid bij onder andere de jaarlijkse herdenking op 4 mei is reden om deze Lokale Pluim te geven.

De Lokale Pluim bestaat uit een certificaat, een geldbedrag en een gegraveerde pen.