Scouting A15 kijkt terug op een geslaagd groepskamp.

Gelukkig… Wat een avontuur daar in Wiltz. NASA had ons uitgenodigd voor de onthulling van een groots experiment. Niets was minder waar toen bleek dat er nogal wat nadelige gevolgen waren. Vele mafketels hebben het kamp geterroriseerd en vele scouts geinfecteerd met het mafketelvirus. gelukkig zijn de slechterikken terug naar de maan en hebben de welpen/shanti’s te straalmachine weer weten te repareren.

Een geslaagde, gezellige en avontuurlijke week! Wij als leiding proberen zo snel mogelijk alle foto’s & verhalen te verzamelen nu we zelf ook weer bijgeslapen zijn.

De komende weken zullen we alle informatie weer via onze eigen website laten komen. Dus kom vooral langs en houdt ons in de gaten op twitter.com@scoutinga15 en facebook.com/scoutinga15