Reunie

Om 15.00 uur was het een drukte van belang op de sliet 2 veel padvinders en scouts kwamen af op de reuni van 60 jaar padvinderij en scouting in Hardinxveld-Giessendam

Om 16.00 uur werd er officieel geopend door Rob Emmen (groeps begeleider) daarna vond iedereen snel zijn weg in het honk.
Het speciaal ingerichte museum waar veel oude logboeken en veel foto’s lagen. Veel oude en sterke verhalen werden weer uit de kast gehaald ook zag je weer oude patrouilles bij elkaar komen of groepjes om een oude akela heen staan.

Vanaf 17.30 werd er in twee groepen gegeten eerst de ouderen en daarna de jonkie`s na het eten ging het feest nog even door in de kampvuurkuil waar gitarist Corne bekende liedjes te gehoren bracht.

om 20.00 uur werd er officieel afgesloten met het welbekende “Wij wensen jullie een goede jacht en een goed pad” tot over 10 jaar want dat staat na zo`n geslaagd feest wel veer vast.

Onze speciale dank gaat uit naar iedereen die is geweest. Zonder jullie was het niet zo gezellig geweest en aan Daniel van Veen onder zijn bezielende leiding heeft de stam een luxe brood maaltijd klaar gemaakt. Ik ben de groente man die voor het fruit heeft gezorgd aan alle mensen van het activiteiten comite die avonden bezig zijn geweest om adressen op te zoeken en iedereen uitgenodigd heeft.

Over 10 jaar weer!!