Regionale scoutingwedstrijden

Derde op de regionale scoutingwedstrijden!

Nadat we weken hadden voorbereid aan het spel en de eettafel gingen we inpaken en naar de regionale scoutingwedstrijden. Toen we er waren mochten we gelijk beginnen aan de tent. We hadden een super tactiek, omdat we een draad hadden gespannen en daar de haringen hadden gespannen. Hij stond super recht en strak. Daarna moesten we openen en gelijk een spel spelen.

Even later na het spel gingen we de eettafel maken en waren we bijna klaar. Toen gingen we hollandsche leeuwen doen, ook wel bulldog genoemd. Toen bij het kampvuur en een beker met soep kregen we de tussenstand, we stonden eerste jehe. Toen gingen we slapen, eerst kletsen natuurlijk, maar dan toch nog slapen. Een maal wakker bakten we een eitje om de dag te beginnen. Later gingen we openen met ons bord (zie foto).

Om 10.20 uur gingen we hiken. We kwamen eerst bij een brug met heel treinen. Verder kregen we de post vuur maken, daar hadden we 5 minuten voor, maar we deden het in 5 seconden.

Eenmaal om 5 uur gingen we spaghetti koken met groene spaghetti slierten en rode championnen. We kregen goed komentaar maar het smaakte nergens naar.

We gingen de tent en eettafel afbreken en opruimen. Toen waren we klaar, alleen nog sluiten en dan naar huis.

We hadden er van genoten.

Kijk voor meer informatie op

Geplaatst in Verkenners