Projectteam herinrichting terrein Scouting A15

In april 2007 is er een projectteam samengesteld, bestaande uit Rob Emmen, Robin van Bommel, Hans Emmen, Marco de Groot, Kees Boxman, Martin Vlot en Peter van Tienhoven om te kijken naar de herinrichting van ons terrein. Vanaf 2000 toen we begonnen zijn in het nieuwe clubgebouw zijn er al problemen met de grasvelden rondom ons gebouw die ten tijde van regenval te drassig zijn om onze spelactiviteiten uit te voeren.

Daar komt verandering in!!

Allereerst is Hans begonnen met het aanschrijven van fondsen om subsidies te krijgen want de ideeën die inmiddels gevormd waren gingen toch in de richting van draineren en ophogen/verschralen met zand. Toen in maart 2007 duidelijk werd dat er substantiële gelden los kwamen uit deze fondsen is bovengenoemd projectteam bij elkaar gekomen om verdere uitwerking te geven aan de ideeën.
De wensen werden geïnventariseerd, een kostenbegroting werd gemaakt, vergunningen werden aangevraagd, een bestekaanvraag werd opgesteld en aannemers werden aangeschreven en eind juni 2007 is de knoop gehakt dat we met de uitvoering verder gaan.

Klik op “extendedstring” om het hele nieuwsbericht te lezen.