Projectteam herinrichting terrein Scouting A15 – update 3

Afgelopen woensdag 29 augustus heeft de aannemers voor de grondwerkzaamheden de laatste dingen gedaan die met hem afgesproken zijn, heeft hij het gras ingezaaid en is het verdere vervolg helemaal aan ons zelf! Maar wat een vooruitgang als we kijken hoe het terrein er nu al bij ligt.
Duidelijk is te zien dat het terrein opgehoogd is (zo’n 10 centimeter) en wat ziet het er allemaal lekker vlak uit! Dat wordt weer genieten van onze grasvelden als er weer gras op staat en we daar kunnen gaan spelen en overnachten in tenten J.
Het ingezaaide gras heeft nu tijd nodig om te gaan groeien. Af en toe een regenbuitje is daar echt goed voor, maar het zal toch betekenen dat we tot het einde van het jaar niet meer op de ingezaaide velden mogen komen. Dat is ook de reden dat er afzettingen geplaatst zijn met rood/wit afzetlint.
Wij willen iedereen ook vragen hier rekening mee te houden want dan krijgen we uiteindelijk grasvelden waarop we in de toekomst weer lekker kunnen spelen!

Het werk zit er echter nog niet op L. Eigenlijk moet er nog een heleboel gebeuren, met name het bestratingswerk van de grastegels, trottoirtegels en de kampvuurkuil. Vervolgens zal er ook nog een nieuwe brug over de sloot komen en moet de nieuwe aanlegsteiger afgemaakt worden. Daarnaast zal de kampvuurkuil opnieuw aangekleed moeten gaan worden met bomen en struiken natuurlijk. Mocht je ook een keer willen helpen, neem dan contact op met Robin van Bommel want hij coördineert de uitvoerende werkzaamheden.

Hoe het terrein er uiteindelijk uit gaat zien is echter nu al goed te zien als je er rondloopt. Je kunt in het fotoalbum op deze site echter ook foto’s vinden van hoe het terrein er inmiddels bij ligt.