Projectteam herinrichting terrein Scouting A15 Deel 2

Projectteam herinrichting terrein Scouting A15 – update
De voorbereidende werkzaamheden voor het draineren en ophogen zijn inmiddels in volle gang zodat de aannemers 20 augustus aan de gang kunnen.
Wat is er zoal gebeurd:
–  Trottoirtegels rondom het gebouw zijn (tijdelijk) weggehaald
–  Rondom het houthok wordt een tegelpad gelegd
–  Met gele paaltjes is aangegeven waar de grastegels moeten komen te liggen
–  Rondom de kampvuurkuil is alles in gereedheid gebracht en de kampvuurkuil wordt
tijdelijk gebruikt als opslagplaats

Toch zijn er nog een paar kleine laatste dingen die voor 20 augustus afgerond zullen gaan worden zoals het verplaatsen van de antennemast en het aanbrengen van worteldoek rondom het honk, maar dan kunnen de aannemers ook met een gerust hart aan de gang gaan.

Een groot deel van het werk hiervoor is gedaan door Kees Boxman, Robin van Bommel, Arne Nomen, Martin Vlot en Rob Emmen die van tijd tot tijd ook hulp kregen van anderen. Het moet ook een gezamenlijke activiteit zijn, want uiteindelijk zal iedereen bij scouting A15 van de werkzaamheden die nu plaats vinden profijt hebben.
Mocht je ook een keer willen helpen, neem dan contact op met Robin van Bommel want hij coördineert de uitvoerende werkzaamheden. Meer foto’s van de werkzaamheden kun je vinden in het fotoalbum op deze site.