Overlijdensbericht mevrouw de Mik

Hardinxveld-Giessendam, 7 februari 2012

Vandaag bereikte ons het bericht dat zaterdag 4 februari 2012 mevrouw De Mik, weduwe van ‘hopman’ B.P. de Mik, is overleden. Mevrouw De Mik is altijd degene geweest die haar man voor meer dan 100% gesteund heeft in zijn activiteiten voor scouting. Wij zijn haar daar dankbaar voor. Altijd was zij opgewekt en altijd kon je als scout bij haar aanschuiven voor wat drinken of eten.

Het Bestuur en leden van Scouting A15 wensen haar kinderen en naaste familie sterkte toe.

Vrijdag 10 februari a.s. is er om 14.00 uur een dienst van Woord en Gebed in rouwcentrum “Van Noordennen”, Spindermolen 42a, Hardinxveld-Giessendam. Aansluitend, circa 14.45 uur, is de begrafenis op de begraafplaats aan de Spindermolen. Na de begrafenis is er gelegenheid tot condoleren in voornoemd rouwcentrum.