Overlijden de heer B.P. de Mik (Opa Bever)

Hardinxveld-Giessendam, 15 augustus 2011

Vandaag bereikte ons het bericht dat de heer B.P. de Mik is overleden. B.P. de Mik is jarenlang onze ‘hopman’ en groepsleider geweest  van scouting Lutine die later met scouting Zilvermeeuwen fuseerde tot scouting A15. Bij de jongere generatie scouts is de heer De Mik beter bekend als ‘opa Bever’. Dankbaar en met respect kijken wij terug op de jarenlange betrokkenheid die hij tot op het laatste moment voor scouting heeft gehad. De heer De Mik was een ‘padvinder’ in hart en nieren en zo zullen wij hem blijven herinneren.

Het Bestuur en leden van Scouting A15 wensen zijn vrouw, kinderen en naaste familie sterkte toe.

Vrijdag 19 augustus a.s. is er om 14.00 uur een kerkdienst in de Gereformeerde Kerk in Beneden Hardinxveld-Giessendam (Stationsstraat 20). Aansluitend, circa 15.15 uur, is de begrafenis op de begraafplaats in Beneden Hardinxveld-Giessendam (Spindermolen 42).

Zowel op donderdagavond 18 augustus a.s. tussen 19.30 en 20.30 uur alsmede na afloop van de begrafenis is er gelegenheid tot condoleren.

Mocht er aanvullende informatie bekend worden dan zal dit ook op deze website geplaatst worden. Voor eventuele vragen kan ook contact opgenomen worden met Rob Emmen.