Onze vernieuwde website

Wat kun u verwachten?

Wij hebben besloten de website vanaf het moment van lanceren opnieuw te gaan opbouwen op een nieuw systeem genaamd WordPress. De komende tijd zult u hier de volgende informatie gaan aantreffen.

• Nieuws / Activiteiten
  • Twitterfeed (Van @scoutingA15 en @afslag26)
  • Speltakinformatie (Wie,Wat,Waar en Wanneer over iedere speltak)
  • Informatie over Scouting (Over zowel ons groep als landelijk)
  • Hoe wordt je scout ? (Lidmaatschap)
  • Contactgegevens
  • Kalender met algemene en Speltakactiviteiten
  • Vernieuwd Fotoalbum

Vernieuwen?

Ja! Het is al enige tijd geleden dat de website van A15 onderhoud had gehad waardoor deze in een vervallen staat was geraakt. Daarnaast waren enkele functionaliteiten niet meer van nu waaronder de chatbox en het forum. Ook enkele basisfunctionaliteiten van het gebruikte platform waren niet meer te gebruiken waardoor onze website niet meer kon functioneren als Nieuwbrief  of onze vertrouwde reflector (R.I.P.)

Waarom nu?

Een website onderhouden en vooral bouwen kost tijd. Daarnaast moet het gebeuren door vrijwilligers De afgelopen maanden zijn al enkele voorbereidingen geweest en de afgelopen dagen hebben we een sprint getrokken mede omdat we vinden dat we als Scouting alle betrokkenen op de hoogte moeten blijven houden en het niet langer meer kon zoals het ging

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hopen u hier vaker op de hoogte te houden van onze bezigheden binnen de vereniging.