Nationale Scouting Loterij

Wat is Nationale Scouting Loterij?
De Nationale Scouting Loterij is een actie voor Scoutinggroepen van Scouting Nederland. Deze actie loopt bij Scouting A15 van 19 april tot 29 juni. De trekking door een notaris is op 6 november en dan weten we wie de mooie prijzen heeft gewonnen. De uitslag wordt bekend gemaakt op:
– www.scoutingloterij.nl
– via telefoonnummer 0900-202 50 46 (35 cent per minuut)
– www.scoutinga15.nl

Opbrengst loten
De groep kan de opbrengsten goed gebruiken voor leuke activiteiten en nuttige materialen.

Topsellers
De best verkopende scout per speltak krijgt een naambandje.De beste verkoper van de ochtendspeltakken en de beste verkoper van de middagspeltakken krijgen allebei een mooie badge en eeuwige roem!De loten zijn wekelijks verkrijgbaar bij de leiding van je speltak.

Loten/geld inleveren
Iedereen krijgt bij zijn eerste boekje loten een RETOURENVELOP. Deze envelop is om het geld van de opbrengst en de loten die over zijn weer in te leveren. Doe dit voor 29 juni.

Met vriendelijke scoutinggroet,
De Actiecommissie