Nationale Jamboree 2008

Het heeft even mogen duren voordat we bij A15 uit de roes van de Jamboree waren……heerlijk gevoel aan over gehouden toch?
Maar het moest er dan toch van komen, eenmaal back 2 reality gaat het gewone leven weer door en moesten er ruim 2000 foto’s worden uitgezocht van een fantastisch Scouting Nederland evenement; De Jamboree.

Het waren 14 fantastische dagen met alle weer elementen erin. Zon, regen en nog veel meer zon brachten de draai dagen tot een succes en de gezelligheids graad kwam tot aan 29C.

Cheeeeeeeck de foto’s hier.

For all you non dutch reading readers we put this in english to, but remember…..first thing for next time Jamboree in Holland…..try a Dutch course….the language ain’t that bad…..Appeltje Eitje as we call it
We had to search though 2000 pictures and selecting them that sometimes take a while, especially after a Jamboree….we are still in the vibe and can’t stop raving.
459 pictures of 2 amazing weeks in Boxtel.
We all hope you enjoyed the Jamboree as much as we did, and ofcourse the 100% Hike, and hope to see you all again in 2012.
Check the picture here.