Leidingweekend

Dit weekend zaten alle jeugdleden van Scouting A15 thuis. Dat kwam omdat de leiding op Leidingweekend was. Het was een gezellig weekend, waarbij we een hoop lol hebben gehad en ondertussen nog een nieuwe scoutingtechniek hebben geleerd. Zo doen wij dat.

Foto’s van het leidingweekend

Vrijdagavond werden we met een fotospeurtocht naar het mooie gebouw van Scouting AZG in Waalwijk geloodst. Daarna speelden we een “Ik hou van Holland”-achtig spel, met één groot verschil: een hoop vragen gingen natuurlijk over Scouting. “Ik hou van Scouting” dus. Nadat “Team Kees” eigenlijk al op score onoverwinnelijk stond, was het tijd voor de laatste en meest ontspannende ronde. Een wedstrijd Raad het biertje. Ook dit werd (net) gewonnen door team Kees.

De volgende ochtend werd het wat actiever. Bewapend met GPS-apparaatjes ging de leiding in 2 teams tochten voor elkaar uitzetten. Één team per step, en de andere lopend. Omdat een paar mensen van het step-team bedachten dat deze steps ook best over bospaden en mountainbike-routes konden, werd het een zeer vermoeiende en actieve dag.

Al met al een zeer geslaagd leidingweekend, waarbij we weer veel ideeën hebben opgedaan voor de opkomsten komende tijd.

Geplaatst in Leiding, Scouting A15 Algemeen