Kamp Kandersteg 2012 dag 7 – Einde!

Het zomerkamp zit er weer op voor de verkenners en de padvindsters. Foto’s en enkele filmpjes zullen volgen. Helaas zijn er veel foto’s verloren gegaan bij het verlies van de Camera van Stephan. Gelukkig hebben we de herinneringen nog/

Heb jij ook nog foto’s? Stuur deze dan naar verkenners@scoutinga15.n

Hieronder het laatste stukje logboek.

we moesten om half negen opstaan om snel te eten en op te tutten om naar klimbos Seilpark Interlaken te gaan. Het was heel eng. We gingen abseilen en over touwtjes lopen die soms wel op 20 meter hoog waren! Het was heel leuk.

Er waren veel verschillende levels:
Zwart: Arend / Adelaar
Rood: Specht
Blauw: Eekhoorn (eenhoorn)
Bruin: Vos
Groen: Rups
Oranje: Vlinder

Daarna werd je geroepen om te bbq’en. Het was heel lekker. Er waren worstjes, hamburgers, en soep. Daarna gingen we weer terug naar het kampterrein om onze tenten op te ruimen en, met z’n allen in de partytent te slapen.

Eerst hadden we een internationaal kampvuur. Daar kregen we allemaal opvoeringen te zien, was ook al leuk. En toen met z’n allen in de partytent (: Dat was erg gezellig.

De volgende morgen half zes opstaan! 😮
Dat was erg vroeg, toen in de auto terug naar huis van een GE-WEL-DIG-E week!!

Het bovenstaande stukje is geschreven door Nicole Hobbel en Amy de Koning van de padvindsters.