Kamp Kandersteg 2012 dag 4/5

We kregen de opdracht om pannenkoeken te gaan bakken. Het pannenkoeken bakken ging zeer goed, de eerste ging bij de meesten fout. Na het bakken gingen we ze opeten. Iedereen ging zijn eigen gang. Iedereen ging de corveetaken doen. Toen iedereen klaar was staken we het kampvuur aan. Sommigen zaten in hun tent, maar bij het kampvuur gingen de chipszakken en colaflessen open. Toen ging iedereen naar bed behalve de leiding. ‘s Ochtends werden we wakker gemaakt door Evert.  Daarna moesten we ons melden bij het kampvuur voor ochtendgymnastiek. We gingen als ochtendgymnastiek bulldog doen. Toen we terugkwamen gingen we eten en lunchpakketten maken. Toen moest iedereen zijn corveetaken doen. Wij moesten het logboek schrijven. Toen we klaar waren moesten we onze tassen pakken voor Thun. Toen gingen we in de auto’s naar Thun. We waren in Thun aangekomen en gingen een fotospeurtocht doen. We mochten ook dingen voor onszelf kopen. We moesten om 15:00 uur bij het reuzenrad verzamelen. Daarna liepen we terug naar de auto’s en reden we naar de Thunersee. Daar gingen we zwemmen in het meer. In het meer lag een vlot en daar zwommen we met z’n allen heen. Toen gingen we elkaar eraf duwen en we werden allemaal erg nat. Daarna gingen we omkleden en afdrogen om naar het kampterrein te gaan. Op het kampterrein aangekomen gingen we fikkie stoken en hout sprokkelen en hout hakken. Daarna gingen we eten koken, we aten nasi.

Geschreven door Joris Vulto. Bedacht door de Bevers.