Jantje Beton

Vooraankondiging:

In de week van 3 t/m 8 maart 2008 zal Scouting A15 in heel Hardinxveld-Giessendam collecteren voor Jantje Beton. Noteer deze week dus vast in je agenda en houdt hem vrij.
De helft van de opbrengst van de collecte is voor Scouting A15, de andere helft is voor Jantje Beton.

Weet jij een goede plek om Jantje Beton posters/spandoeken op te hangen en heb je zin om dat te doen?
Meldt dit zo snel mogelijk bij Evert(verkennerleiding), zodat er materialen besteld kunnen worden.

Wat is Jantje Beton?
Jantje Beton is een fonds dat jaarlijks honderden projecten steunt voor kinderen en jongeren in Nederland. Daarmee worden elk jaar ongeveer 195.000 kinderen bereikt. De diversiteit van de activiteiten is groot. Van het realiseren van een speelplek tot het ondersteunen van een vakantiekamp.

Kijk voor meer informatie op www.jantjebeton.nl