Jantje Beton Collecte 2009

Van 2 tot en met 7 maart collecteren leden van Scouting A15 voor Jantje Beton in Hardinxveld-Giessendam. Hierover zal een brief worden uitgedeeld, weet je niet waar je in de collecteweek moet zijn? Bel je eigen leiding!

Wat doet Jantje Beton nu precies?
Jaarlijks steunt Jantje Beton honderden projecten voor kinderen en jongeren in Nederland. Daarmee worden elk jaar ongeveer 195.000 kinderen bereikt. De diversiteit van de activiteiten is groot.Van het realiseren van een speelplek tot het ondersteunen van een vakantiekamp.Van actievoeren om een speelplein te behouden tot het organiseren van Jantje Beton Roefeldagen waarin kinderen een dagje meedoen in de grote mensen wereld.

Waarom doet Scouting A15 mee met Jantje Beton?
Naast dat wij de dingen die Jantje Beton doet voor kinderen erg goed vinden, kunnen we door mee te doen aan de collecte ook onze eigen spelmaterialen betalen. De helft van de opbrengst van de collecte van Jantje Beton is namelijk voor Scouting A15.

Waar staat er nog meer informatie over Jantje Beton?
www.jantjebeton.nl