Installeren 9 verkenners en 2 leiding!

Installeren verkenners 19-11-2011

Afgelopen zaterdagmiddag was het een gezellige drukte op het honk. Er werden 9 nieuwe verkenners en 2 nieuwe leiding geïnstalleerd. Aangezien ook de familie hiervoor was uitgenodigd was de zaal goed gevuld. Nadat de nieuwe verkenners hadden aangetoond al enige scoutingtechnieken op het gebied van knopen en kompas te bezitten en er een stukje historie van Scouting aan bod was gekomen was het tijd voor het officiële gedeelte. Rob nam echter onverwacht het woord over om Evert aan te kondigen als de nieuwe teamleider bij de verkenners. Na dit intermezzo werd er verder gegaan met het installeren. De nieuwe verkenners moesten een belofte opzeggen waarin zij onder andere beloofden een goede scout te zijn en iedereen te helpen waar ze kunnen. Ook Esat en Nienke moesten een belofte opzeggen waarin zij beloofden een goede leider te zijn. Na het opzeggen van de beloftes was de installatie een feit. De verkenners werden traditiegetrouw gefeliciteerd met een linkerhand en kregen hun das uitgereikt. Na het officiële gedeelte was er nog even tijd voor een spelletje poortbal. Ook meegekomen familie deed fanatiek mee. Het was een feestelijke middag en we zijn erg blij met alle nieuwe verkenners en leiding!

Geplaatst in Verkenners