Informatieavond JubJam 2010

In de zomer van 2010 komen land-, lucht en waterscouts uit binnen- en buitenland bijeen op een prachtig terrein aan deMaas bij Roermond voor het jubileum-kampeerspektakel van Scouting Nederland: de Jubileum Jamboree 100 jaarScouting. De JubJam100 is een van de hoogtepunten in de viering van het 100-jarig bestaan van Scouting inNederland. De JubJam100 is een feest dat 10 dagen zal duren.

Het kamp is er voor iedereen vanaf 7 jaar. Voor de leeftijd van 7 t/m 11 duurt hetkamp 5 dagen. Voor alle oudere speltakken zelfs 10 dagen!

Vrijdagavond 20 November van 20.00 – 21.00 uur is er op het honk een informatieavond over de JubJam 2010.

Dus bent u benieuwd hoe dit allemaal werkt, lijkt het u leuk voor uw zoon ofdochter om mee te gaan, of heeft u juist nog grote vraagtekens bij zo’n groot en lang kamp? Kom dan 20 november om 20.00 naar het honk. We zullen u zo veelmogelijk informatie geven over de JubJam, en als u vragen heeft kunt u deze die avond stellen. Heeft u nu al vragen dan kunt u deze sturen naar:welpenpost@upcmail.nl Deze worden dan ook op de informatieavond behandeld.

Om een idee te krijgen van het aantal mensen wat naar deze informatie-avond komt, vragen wij u om uzelf ook even op te geven via hetzelfde mailadres.

Als u alvast wat informatie wilt bekijken over de Jubjam, kunt u terecht op de officiele website: http://jubjam100.scouting.nl