Hoe leuk scouting is

Scouting is leuk!

Je hebt een groot honk, waar je leuke dingen kan doen. Ook hebben we een hok waar pionierpalen liggen. We bouwen er een doel mee, of een keuken. Ook hebben we een kampvuurkuil, waar we vaak een vuurtje steken en zelf steken we ook wel eens een vuurtje. Je hebt ook wel eens een dropping. Je gaat in een auto zitten en krijgt een blinddoek voor. Je rijdt naar de plaats van bestemming en mag je blinddoek af, het is meestal een onbekende plaats. Het is de taak dat je met je patrouille de weg terug vindt naar je patrouille.

Insignes kun je verdienen door opdrachten uit te voeren. Als je al je opdrachten hebt uitgevoerd, verdien je het en naai of plak je het op je uniform. Bij je uniform hoort ook een das. Om je das kan je een dasring doen die je erom kunt doen, zodat je knoop er niet meer uitgaat. Je das heeft 3 kleuren, blauw, oranje en groen. Blauw staat voor water, oranje staat voor de opkomende zon en groen staat voor milieu.

Ook hebben we een mascotte die fifi heet. Het is onze beste mascotte en ook de enige mascotte. Onze honk staat naast de A15, daarom de naam Scouting A15. We hebben een hele grote grasstrook. Ook hebben we een PL en APL per patrouille.

Kom naar scouting toe! Het is superleuk, er valt veel te beleven, zoals je hebt gelezen. Dus kom ook, want het is superleuk!

KOM!

Geplaatst in Verkenners