HIT 2011: scHITerrend weer!

Afgelopen pasen was het weer zover. De jaarlijkse landelijke activiteit “HIT” (Hikes, Intersse- en trapperskampen) vond weer plaats in Alphen, Dwingeloo, Harderwijk, Hilversum, Mook en Zeeland. Een aantal van onze stamleden en leiding organiseren mee aan HIT. 9 van de 10 medewerkers aan de “Basis Beginners Hike” in Hilversum zijn bijvoorbeeld van Scouting A15.

De Basis Beginners Hike is een gezellig kamp voor kinderen in de scouts leeftijd (11 t/m 14) waar je in een relaxt maar toch uitdagend weekend veel opsteekt over routetechnieken, kamperen, koken (op gas en op houtvuur) etc. Aan het eind van het weekend gaat iedereen weer vermoeid, maar een stuk wijzer weer naar huis. Dit jaar was het een extra fijn paasweekend, want het weer was ons gunstig gezind. Het gebeurt tenslotte niet vaak dat deelnemers tijdens de kanotocht op 1e paasdag ook nog even een kunnen zwemmen!

Buiten deze Basis Beginners Hike zijn er nog ruim 60 HIT activiteiten door het hele land, voor alle leeftijden. Ben jij er volgend jaar bij?

Bekijk de foto’s van de Basis Beginners Hike op facebook.
@bbhike op twitter.

Geplaatst in Leiding, Scouting A15 Algemeen, Stam Afslag 26