Het Kabouternieuws

De kabouters hebben een bezoekje gebracht aan het dorpje Vlitter in Bambilië. In dit dorpje wordt Vlitters nieuwsflits geschreven en het nieuws gemaakt.
Alle kabouters zijn druk bezig geweest om alle nieuwtjes en roddels te verzamelen, interviews te houden, nieuwsuitzendingen op te nemen en een dikke ochtendkrant te maken.

Hieronder staan de interviews die de kabouters hebben afgenomen bij de leiding:

Woepie

Hij is 26 jaar en komt uit Woepsmond. Zijn leukste vakantieland is België. Hij houd niet zo veel van sport, omdat voetbal niet leuk is en met scouting wint iedereen.

Zijn achternaam is Woepermans. In het echt is zijn naam Richard. In het echt woont hij in boven Hardingsveld. Zijn echte achternaam is het lam.

Het leukste bij scouting vind hij:
Bij de verkenners heeft hij een 3 daags tocht gelopen door de bossen en toen moest hij onder een zijl slapen midden op de hei. Hij heeft nog nooit iemand geinstalleerd omdat hij de cursus niet heeft gedaan.

“Vaandaag een interview met Woeps”

Woeps heeft een oudere broer genaamd Woepi, hij is 62 en woeps zelf is 12!(in Woepsmond worden leeftijden omgedraaid red.)
Woeps komt uit woepsmond. Dat ligt in Bambilië op huisnummer 33.

Hij is goed in tekenen, drinken maken, snoep eten, groete broer woepi pesten.

Ademhaling vind hij erg belangrijk en leuk. Tandenpoetsen vind hij onbelangrijk

Doortje

Wat is je naam: Kirstenmarie vermeulen
Wat is je hobby: Scouting en knutselen