Herinrichting Voorterrein

Afgelopen Zaterdag is er we begonnen met het open breken van het voorterrein. Dit zal in 2 gedeeltes gaan plaats vinden. Als eerste het vierkante voorterrein tot aan de palen/rode paal naar de parkeerplaats toe.
Het 2de gedeelte zal de parkeerplaats zijn.

De planning ziet er globaal als volgt uit:

Zaterdag 01-10-11: Klinkers voorterrein worden eruit gehaald, braak liggend terrein met veel zand en grond. (Het voorterrein is de complete vierkant tot aan de rode paal, de parkeerplaats zal later volgen)

Maandag 03-10-11: Hovenier start met de aanpassingen en ophoging.

Dinsdag 04-10-11: Hovenier laat het terrein opgehoogd en uitgevlakt achter.

Zaterdag 08-10-11: Scouting begint met het bestraten van het voorterrein.

Zaterdag 15-10-11: Uitloop dag bestraten van het voorterrein.

Zaterdag 22-10-11: Scouting haalt klinkers parkeergedeelte eruit, braak liggend terrein met veel zand en grond.

Maandag 24-10-11: Hovenier begint met aanpassingen grote grasveld + herinrichting parkeerplaats + fietsenstalling.

Zaterdag 29-10-11: Scouting begint met het bestraten van de parkeerplaats.

De hovenier zal Dinsdag het voorterrein opgehoogd en uitgevlakt achter laten, zodat Scouting A15 Zaterdag 8 Oktober direct kan beginnen met het bestraten van het voorterrein. Dit scheelt ons een hoop tijd en energie.

Wij hebben voor deze grote klus ook diverse handjes nodig, de hovenier neemt ons een hoop werk uithanden, maar voor een vlotte doorstroming en de oplevering binnen 6 weken te kunnen realiseren hebben we jullie hulp nodig!

Wil je helpen? Neem contact op met Stephan Versluis (sversluis [at] telfort.nl)