HAGI Wandeltocht 14 april

Zaterdag 14 april was het weer de jaarlijkse HAGI wandeltocht die ook weer door diverse scouts werd gelopen  Tevens was ons mooie scoutinghonk aan de zonovergoten Sliet rustpunt voor de 5 kilometer
Vanaf ’s morgens half  9 stond de koffie bruin en konden wandelaars tevens terecht voor thee, een glaasje fris en diverse versnaperingen voor een schappelijke prijs’s morgen diverse wandelaars ontvangen: ouders met kids, oude rotten en de Wilhelmina school die de spits afbeet v/d basisscholen.

Verder de hele dag aanloop gehad van wandelaars met ’s middags de basisscholen + welpen en kabouters. De verkenners en padvindsters liepen de 10km en kregen drinken in Boven H’veld op het HKC terrein.

Naast de wandeltocht werd het honk ook het toneel van diverse andere activiteiten: Vlotvaren met een oude jacuzzi, padvindsters die aan het voorbereiden waren voor de RSW, en natuurlijk genieten in de zon!

Typisch scouting….  Voor de foto’s kun je hier terecht.

De foto’s zijn geschoten door paparazzi in spé M. de Groot.