Groepsdag Scouting A15 In Dierentuin Ouwehand

Zaterdag 4 Oktober stond er voor Scouting A15 een groeps uitje gepland.
En wel richting de dierentuin….weer is wat anders dan palen knopen of het pad vinden, waar wij uiteraard heel goed in zijn en ook graag doen, maar nu even niet.

Per vele bolides werden Bevers, Welpen, Kabouters, Verkenners, Padvindsters, Rowan & Sherpa’s richting Rhenen getransporteerd.

Het was een mooie frisse dag met de nodigde zon. Groot en klein vermaakte zich tussen de dieren en in de speeltuin.
Onder het motto: “een fijn daagje uit” werden er kisten vol lekkernijen, etens- en drinkenswaar meegenomen richting de Zoo, zodat wij met z’n allen een lekker broodje ham, kaas of……ja ja….knakworst hadden te eten.
Er word goed gezorgd voor de padvinders die uiteraard al hun energie nodig hadden om door het park heen te slenteren.

Voor dit zover was moest deze bijzondere dag nog even vast gelegd worden dmv een groeps foto, welke helaas nog niet beschikbaar is.

Wat wel beschikbaar is zijn de 126 foto’s van diertjes en padvindertjes in het park.
Check ze hierrrrr