Facebook-posts

Lijkt het u leuk om tijdens SOLDscOUT te helpen door één van de rommelmarktkramen te beheren of in de horeca uw steentje bij te dragen? Of houd u van bakken en vind u het leuk om iets lekkers voor bij de koffie & thee te maken? Plaats dan een reactie onder dit bericht of mail naar: soldscout@scoutinga15.nl

4 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

SOLD scOUT 2018 – 7 juli 2018 – U bent er toch ook bij?! Zet de datum maar vast in uw agenda! Want Scouting A15 organiseert dit jaar de derde editie van SOLDscOUT op 7 juli 2018. U kunt tijdens deze editie van SOLDscOUT weer struinen over de rommelmarkt en braderie op zoek naar leuke koopjes, deelnemen aan spectaculaire activiteiten en een kop thee/koffie met wat lekkers of een lunch nuttigen op..

5 vind ik leuks, 0 reacties2 weken geleden

Zaterdag 30 juni is het inleverdag voor de rommelmarkt van SOLDscOUT. De hele dag kunt u: speelgoed, curiosa, keukenspullen, boeken, woonaccessoires, elektra, sport- en tuinartikelen inleveren op het honk: Sliet 2 Hardinxveld. Ook kunt u deze dag spullen inleveren in Boven-Hardinxveld. Na de halfdeursale staan wij weer op het parkeerterrein van Hoogvliet om uw spullen in ontvangst te nemen.

9 vind ik leuks, 1 reacties2 weken geleden

14 vind ik leuks, 1 reacties3 weken geleden

Foto's uit het bericht van Scouting A15

De meidenscouts en verkenners zijn vanochtend vertrokken naar de LSW (landelijke scouting wedstrijden), waar ze met 650 andere scouts gaan strijden om de titel “beste scouts van Nederland”. Uiteraard gaan ze natuurlijk voor de eerste (en de tweede) plaats :D… succes!!!

49 vind ik leuks, 10 reacties1 maand geleden