Facebook-posts

Hallo allemaal! Nog een krappe 2 weken en dan gaan we op kamp. Voor het kamp zijn we nog op zoek naar key-cords Wie kan ons hieraan helpen? Mag natuurlijk ook reclame zijn

5 vind ik leuks, 8 reacties3 dagen geleden

Foto's uit het bericht van Scouting A15

De Verkenners en de Meidenscouts deden dit weekend mee aan de Onze RSW… en… de ploeg van Ferdinand, Martjan, Stan, Jonas en Harm heeft gewonnen en de meiden zijn 4e geworden. Beide gaan naar de LSW (landelijke scouting wedstrijden)!!! Super gaaf!! Wij zijn super trots op (al) onze meiden en jongens! Heel goed gedaan! #scoutinggoals #letsgo!

57 vind ik leuks, 12 reacties5 dagen geleden

Wij zijn op zoek naar lapjes stof, oude gordijnen, t shirts e.d. om voor het Scouting A15 – Groepskamp een geweldig leuke vlaggenlijn te maken. Heeft u wat liggen? Lever het in bij 1 van de leiding.

5 vind ik leuks, 3 reacties3 weken geleden

Foto's uit het bericht van Scouting A15

Gisteren was de opkomst (bij de verkenners) in handen van Ferdinand en Martjan. Bij de waterzuivering/de helling hebben ze allerlei leuke spellen gedaan. De leidings kon ondertussen een vuurtje maken waar iedereen een beetje op kon warmen… #kkkkoud #firestarters #Rietzoeken

26 vind ik leuks, 1 reacties1 maand geleden

Afgelopen weekend hebben de Verkenners een mooie vlag in ontvangst mogen nemen van De Groot – grootsgedrukt.nl (uit Goudriaan)! Fantastisch om een mooie vlag te hebben voor ons komend Scouting A15 – Groepskamp. Heel erg bedankt!!

41 vind ik leuks, 3 reacties3 maanden geleden