Facebook-posts

Zaterdag 7 juli was de derde editie van de SOLDscOUT rommel en activiteiten markt bij Scouting A15. Na de opening door Jelle den Butter, voorzitter van Scouting A15, was het om 10 uur dringen om onze markt te bezoeken. We kunnen terugkijken op een succesvolle dag met mooi weer, veel koopjes, leuke scoutingactiviteiten en optredens van Studio Danskunst. De opbrengst is hoger dan de vorige 2 edities,..

21 vind ik leuks, 2 reacties2 weken geleden

Morgen, 7 juli 2018, de derde editie van SOLDscOUT. Met oa: rommelmarkt, terras, stormbaan, springkussen, brood bakken, diverse spelletjes, optredens van Studio Danskunst, rad van avontuur, sieradenkraam. Zien we u morgen?!

4 vind ik leuks, 1 reacties1 maand geleden

Foto's uit het bericht van Scouting A15

Dit jaar doet scouting A15 ook mee met de sportweek. Drie avonden strijden wij tegen 6 sportverenigingen uit Hardinxveld. Vanavond verliep verrassend goed! We staan op de 2de plaats! Bebeeeep!

36 vind ik leuks, 1 reacties1 maand geleden

Foto's uit het bericht van Scouting A15

We hebben vandaag met de meidenscouts een wedstrijdje tent opzetten gedaan, de meiden tegen de leiding. #tentenopruimen #lekkerbezig #meidenscouts

22 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden