Een geslaagde klusdag

Afgelopen zaterdag hebben diverse leden met hulp van ouders een klusdag gehouden;

Met z’n allen hebben we groot onderhoud gepleegd, zoals het schuren en verven van de binnenwanden van het honk.
Ook zijn diverse materialen opnieuw van een likje verf voorzien en is er een heuse brug geplaatst over de sloot achter op het speelveld!
Wij zijn trots op de inzet van de diverse vrijwilligers en het bestuur zorgde dan ook voor de inwendige mens gedurende deze dag;
De pauzes werden gevuld met diverse lekkernijen, waaronder koeken, soep en een broodje hamburger tijdens de lunch; Bedankt bakker de Paauw voor de 100 gesponsorde bolletjes!

Terugkijkend op een geslaagde dag, bereiden we ons voor op een nieuwe uitdaging;
Het verven van al het binnenwerk

Zie ook het artikel in het kompas