De verkenners zoeken het hogerop

Volledig passend bij de slogan van Scouting ‘Laat je uitdagen!’ zijn de verkenners afgelopen zaterdag gaan klimmen. We verzamelde wat eerder dan normaal en vertrokken naar de klimhal vanĀ Mountain Network Dordrecht. Na een korte en duidelijke instructie mochten we per drietal een touw gaan opzoeken. Terwijl er een omhoog klom, was er iemand op de grond die het touw zekerde en iemand die het touw begeleidde. De eerste keer omhoog was voor de meesten toch wel even wennen, maar al snel klommen veel verkenners tot helemaal bovenin de hal. Voor elk niveau was er genoeg uitdaging, omdat er verschillende routes omhoog waren uitgezet die wat betreft moeilijkheid uiteen liepen. Ook waren er stukken klimwand die overhelde om het nog wat uitdagender te maken. We willen de klimhal graag bedanken, want we hebben ons zeer goed vermaakt! Dat is ook wel te zien op de foto’s in het fotoalbum: Klik hier.

Verkenners klimmen @ Mountain Network Dordrecht