Clubgebouw

Ons clubgebouw (met een eigen parkeerterrein, speelplein, 2 speel/kampeervelden en natuurlijk de voor iedere scoutinggroep onmisbare kampvuurkuil) staat sinds 2000 aan de Sliet in Hardinxveld-Giessendam.

Binnen het gebouw zijn er 3 zalen, 2 kleinere lokalen en 3 zolders. Ook zijn er natuurlijk heren- en damestoiletten, een keuken en 2 douches.

Verhuur

Ons ruime clubgebouw is (deels) te huur voor scoutinggroepen of andere verenigingen. Het is een ideaal kampgebouw op een rustige plaats, voor wie wel eens een andere omgeving wil dan bos, met toch genoeg mooie natuur in de nabije omgeving (Hollandse Biesbosh en de polders van de Alblasserwaard).

Neem vrijblijvend contact op met Marleen Dekker voor de mogelijkheden: verhuur [at] scoutinga15.nl

Luchtfoto