Bestuurslid Hans Emmen doet mee met Roparun

De ROPARUN, voor sommige misschien wel bekend. Geld ophalen voor mensen met kanker. Het laatste leven wat verlichten.

Hans Emmen, bestuurslid van Scouting A15 gaat mee doen en hiervoor is hij op zoek naar sponsors.

Voor meer informatie over wat Hans gaat doen en hoe je hem kan steunen? Klik dan op “Lees verder

Via deze weg wil ik jullie vragen om mij te sponsoren voor de Roparun 2012.

De Roparun is een estafetteloop van ongeveer 520 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die dus ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen oftewel meer dan 1 ½ marathon. Daarnaast bestaat een team uit minimaal twee fietsers en nog een aantal mensen in de begeleiding. Denk hierbij aan chauffeurs, verzorgers, cateraars en wegkapiteins. Teams zijn zelf verantwoordelijk voor de invulling van deze taken en gemiddeld bestaat een team uit 25 personen.

Met een team van vrienden, collega’s en kennissen ga ik in het pinksterweekend deze tocht lopend  volbrengen. Hiervoor loop ik op dit moment zo 40 km per week en staan er binnenkort 2 testlopen gepland voor ons team van 60km.

We hebben als doelstelling voor het team om € 100.000 op te halen voor de stichting Roparun. Met die € 100.000 kan de Roparun weer veel instellingen blij maken en projecten opstarten die het leven van kankerpatiënten kan verlichten

Het is ook hartverwarmend om te zien hoe de reactie zijn van mensen die aan de andere kant van de lijn staan en gebruik maken van de gelden van de stichting Roparun

Hoe kunnen jullie sponsoren.

Simpel het kan op 2 manieren:

1.       Dmv het kopen van loten. € 2.50 per stuk en 4 voor € 10,–

2.       Door het doen van een donatie (zie achterzijde folder)

We hebben inmiddels een tussenstand bereikt van bijna € 40.000, dus we moeten nog flink aan de bak om onze doelstelling te bereiken. Ik hoop van jullie een mooie donatie te kunnen ontvangen J.

Alvast met heel veel dank

Hans Emmen

Teamcaptain team 293 Steamwork