Afslag 26

• 8-4-2011 Overnachting
[Not a valid template] Eens een scout, altijd een scout. Als je te oud wordt voor de Explorers, maar nog niet genoeg hebt van Scouting (dat is namelijk onmogelijk), dan kom je bij de Stam. De stam is iedere vrijdagavond te vinden in ons gezellige 'stamhok' aan de Sliet. Gemiddeld 2 keer per maand hebben we een activiteit en zo af en toe gaan we gezellig op stamweekend. Alles wordt altijd georganiseerd door een van de stamleden zelf. Leiding of begeleiding hebben we namelijk niet meer nodig (zeggen ze...). Veel van ons zijn, naast gewoon stamlid, ook vrijwilliger bij een van de andere speltakken en/of vrijwilliger bij Scouting. Groepsweekenden, landelijke activiteiten, of andere dingen die bij een vereniging komen kijken? Wij zijn erbij. Een hike organiseren bij een Jamboree of deze website ontwerpen en bouwen, om maar iets te noemen. Je bent nooit te oud voor scouting. Iedereen kan zich blijven ontwikkelen en er is altijd nog ergens iets nieuws te beleven. Beginselverklaring van de stam De jongeren van Scouting Nederland streven er naar, door samen te ontdekken, te bezinnen en te dienen, zich open te stellen en in te zetten voor hun medemens.